Ulaşım ve Konaklama

Sempozyum, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü'nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde (SDKM) gerçekleştirilecektir. SDKM, kampüsün ana kapısından girildiğinde karşılaşılan ilk binadır. Kampüs ana kapısı önünde, İstanbul M2 Metro Hattı İTÜ Ayazağa durağının girişi bulunmaktadır. M2 hattını kullanarak SDKM'ye rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Diğer metro ve metrobüs hatlarının M2'ye nereden bağlandığını incelemek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ağ haritasını indirebilirsiniz. Ayrıca, aşağıdaki Google Haritalar penceresinde SDKM'nin uydu görüntüsü mevcuttur. Görüntüde uzaklaşarak da SDKM'nin konumunu inceleyebilirsiniz.

Sempozyum yerine özellikle raylı sistemle hem Taksim hem de Tarihi Yarımada bölgesindeki otellerden kolaylıkla ulaşılabilir. İTÜ Vakfı'nın, İstanbul dışındaki İTÜ mezunları, diğer üniversite mensuplarına yönelik ücretli misafirhanesi mevcuttur. Dilerseniz link üzerinden İTÜ Vakfı'nın ilgili sayfasına ulaşabilirsiniz.

Sempozyum yerinin açık adresi:
İstanbul Teknik Üniversitesi
Ayazağa Kampüsü
Süleyman Demirel Kültür Merkezi
Maslak, 80626, İstanbul

İç Mekan Krokisi

Sempozyum bileşenlerinin mekana yerleşimini gösteren krokiye soldaki resme tıklayarak erişebilirsiniz. Sempozyum süresince sizlere her konuda yardım ve desteği "Kayıt Masası" verecektir. SDKM içerisinde ücretsiz kablosuz internet erişimi mevcut olacaktır.