Haberler & Duyurular

29.11.2012

TÜBİTAK Desteği

Sempozyumumuz, TÜBİTAK'ın 2223 - Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı'nca desteklenmiştir. Sempopzyuma katılacak ve bildiri/poster sunumu yapacak olan genç araştırmacıların (35 yaş ve altı) yol, konaklama ve iaşe giderleri TÜBİTAK tarafından belirlenen bütçe kapsamında karşılanacaktır. Destek almak isteyen yazarların Kayıt Masası'nda form doldurmaları gerekmektedir.

28.11.2012

İç Mekan Krokisi

Sempozyumda SDKM iç mekanına yerleşimin nasıl olacağını gösteren kroki Ulaşım ve Konaklama sayfasına eklenmiştir.

27.11.2012

Demo Sunumları

Sempozyumda sunulacak bildirilerin bir kısmının Demo Sunumları da gerçekleştirilecektir. Poster Sunumları ile eş zamanlı yürütülecek Demo Sunumları için Sempozyum Programı'nı inceleyebilirsiniz.

26.11.2012

En iyi bildiri veya poster sunum ödülü

NanoManyetik Bilimsel Cihazlar Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. desteği ile birinci yazarı öğrenci olan ve öğrenci tarafından sunulan bildiriler arasında yapılacak olan seçimle bir öğrenciye en iyi bildiri veya poster sunum ödülü verilecektir. Ödül bir Cumhuriyet altınıdır.

23.11.2012

Gömülü sistemler eğitimi konulu sunumlar

Sempozyumun her iki gününün son kısmında gömülü sistemler eğitimini konu alan konuşmalar programlanmıştır. Sayın Niyazi Saral'ın ve Sayın Zeynep Köksal'ın konuşma başlıklarını Sempozyum Programı sayfamızda görebilirsiniz.

22.11.2012

Gala Yemeği

Sempozyumun ilk günü akşamında ücretli bir gala yemeği düzenlenmesi planlanmaktadır. Gala yemeğinin detaylarını Gala Yemeği sayfamızdan takip edebilirsiniz.

22.11.2012

Sempozyum Bildiri Kitapları

Sempozyumun Bildiri Kitabı hazırlanmıştır. Basılan tüm bildiri kitapları hakkında kısa bilgiyi Bildiri Formatı sayfasında bulabilirsiniz.

16.11.2012

Tüm Davetli Konuşmalar

Sempozyumun tüm davetli konuşmacıları ve konuşma içerikleri belirlenmiştir. Detaylar için Davetli Konuşmacılar sayfasını inceleyebilirsiniz. Konuşma gün ve saatlerini ise Sempozyum Program sayfasında bulabilirsiniz.

16.11.2012

Sözlü sunumlar ve poster sunumları hakkında bilgilendirme

Sözlü sunumlar ve poster sunumlarına dair bilgilendirmeye Sözlü ve Poster Sunumları sayfasından erişebilirsiniz.

15.11.2012

Sempozyum Programı ilan edilmiştir

GÖMSİS 2012 Programı tamamlanmıştır. Program detaylarına Sempozyum Programı sayfasından erişebilirsiniz.

07.11.2012

CMOSVision ve Ericam firmalarının davetli konuşma içerikleri

CMOSVision'dan Sayın Çağlar Kalaycıoğlu ve Ericam Görüntüleme ve Savunma Teknolojileri firmasından Sayın Hakan Sakman'ın konuşma içeriği ve özgeçmişini Davetli Konuşmacılar sayfasında bulabilirsiniz.

05.11.2012

Poster ölçüleri ve Logo dosyası

Poster ölçüleri, önemli hatırlatmalar ve GÖMSİS 2012 Logosuna Bildiri Formatı sayfasından erişebilirsiniz.

04.11.2012

Sempozyum Ön Programı belirlenmiştir

Davetli konuşmaların ve sunumların yapılacağı saatler belirlenmiştir. Ön Programa, Sempozyum Programı sayfasından erişebilirsiniz.

23.10.2012

Figes A.Ş.'den davetli konuşmacı olarak Erman Üret katılıyor

Sayın Erman Üret'in konuşma içeriği ve özgeçmişini Davetli Konuşmacılar sayfasında bulabilirsiniz.

02.10.2012

Genç araştırmacılar için TÜBİTAK desteğine başvuruldu

Sempozyuma katılacak ve bildiri/poster sunumu yapacak olan genç araştırmacıların (35 yaş ve altı) yol, konaklama ve iaşe giderleri için TÜBİTAK'ın 2223 - Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı'na başvurulmuştur.

Kayıt formu ve koşullar

Sempozyuma katılım koşulları Katılım Koşulları sayfasında ilan edilmiş ve Sempozyum Kayıt Formu yayımlanmaya başlamıştır.

CMOS Vision firmasının vereceği seminer

Sempozyum kapsamında CMOS Vision firması, "FPGA Bazlı Kamera Tasarımı" başlıklı bir seminer verecektir.

01.10.2012

Bildiri gönderimi için son tarih ertelenmiştir!

Bildirilerin son gönderim tarihi 1 Ekim'den, 15 Ekim 2012 saat 23:59'a ertelenmiştir. İkinci bir tarih değişikliği yapılmayacaktır.

12.09.2012

Bildiri Otomasyonu kullanıma açılmıştır

Konferansa bildirilerinizi gönderebilmeniz için bildiri otomasyonumuz hizmete alınmıştır. Lütfen, Bildiri Gönderimi sayfamızı ziyaret ediniz.

04.07.2012

ASELSAN Seminerleri

Sempozyum kapsamında Aselsan A.Ş. MGEO Grubu Elektronik Tasarım ve Görüntü İşleme Müdürlükleri, birimlerinde yürüttükleri çalışmaları içeren seminerler vereceklerdir. Seminer başlıkları sempozyum programıyla birlikte ilan edilecektir.

07.06.2012

Bildiri şablonları

Bildiri hazırlamada kullanılmak üzere GÖMSİS 2012 LaTeX ve Word şablonları hazırlanmıştır. Şablon dosyalarını ve daha detaylı bilgiyi Bildiri Formatı sayfasında bulabilirsiniz.

09.05.2012

EMDC Seminerleri

Sempozyum kapsamında EMDC (Ericsson Microelectronic Tasarım Merkezi) tarafından sayısal tasarım, gerçekleme ve doğrulama konularından seçilmiş başlıklarda seminerler verilecektir. Konu başlıkları sempozyum programıyla birlikte ilan edilecektir.